De Poutrel aan het pleintje van Willebroek

Wij, Bjorn, Lauren en Gunther, heten jullie van harte welkom in de Poutrel! Met de Poutrel willen we jullie iets aanbieden... een lekker ontbijt om de dag goed te starten... een snel ontbijt om niet teveel tijd te verliezen... een uitgebreid ontbijt om van te genieten...

lekkere koffie met iets extra om te smullen... straffe koffie om wakker te worden of te blijven... snelle lunch of uitgebreide lunch, licht, vers, lekker, koud, warm, nieuw, traditie... specialiteiten waar we fier op zijn...

Eet- en Praatcafé... 2830 leeft!

zoetigheden die we zelf bereiden... en andere die we met zorg hebben uitgekozen... frisse pinten... en straffe pinten... goede wijnen en frisse dranken...

een plek waar iedereen zich thuis voelt, met de glimlach begroet wordt, waar vragen mogen gesteld worden, waar geleefd en beleefd wordt... waar gepraat, gebabbeld, gefezeld wordt, en nog 't liefst in 't Willebroeks!

Contact en openingsuren

Dendermondsesteenweg 9, 2830 Willebroek | Tel +32 (0)3/296.89.09

Maandag & dinsdag: Gesloten | Woensdag: 09u00 tot 14u00 | Donderdag - vrijdag - zaterdag - zondag: 09u00 tot 01u00

Vragen? Mail ons

Say what?

 • Gunther DeBuck

  Horecaduizendpoot en innovatieve ondernemer. 'If plan 'A' doesn't work, the alfabet has 25 more letters'

 • Björn Van den Eede

  Positieve hardwerkende allrounder. 'I love it when a plan comes together'

 • Lauren Op De Beeck

  Spring in 't veld. There’s always a reason to smile, we just have to find it!

 • Food

  Ontbijt, lunch, tapas, specialiteiten, zoetigheden, boerenkost, soep, slaatjes, ... alles kan en alles mag.

 • De Poutrel Plage

  Hét concept tijdens de zomer... van 30/06 tot 01/09...

 • Willefest

  De Duitse Oktoberfesten zijn berucht en beroemd. De Poutrel en Thienpont Artists & Events hebben de handen in elkaar geslagen om deze Beierse traditie onder de noemer ‘Willefest’ op De Schalk te laten doorgaan. De jaarlijkse traditie van de Beierse Oktoberfesten krijgt navolging in Willebroek. Het splinternieuwe festival is omgedoopt tot ‘Willefest’ of de samentrekking van Willebroek en Oktoberfest.

 • Kerstmarkt

  Jaarlijks nemen wij deel aan de kerstmarkt op het pleintje van Willebroek. Samen met andere collega handelaars en vereningingen maken wij er elk jaar opnieuw en fantastische dag van.

 • Drinks

  Van gewone colaatjes tot super-de-luxe ginmerken... Van gewone pilskes tot speciale bierekes...

 • Medewerkers

  Wat een team van medewerkers! Ze zorgen ervoor dat wij geen zorgen hoeven te hebben... Ze zorgen voor de dorstigen en de hongerigen... Ze zorgen voor een glimlach... Ze zorgen voor blijdschap.... Kortom... Ze zorgen voor alles en iedereen....

De Poutrel Willebroek

Gunther DeBuck

Papa van Juliette en Camiel en hubby van Griet. Als horecaduizendpoot heb ik van jongs af aan de ambitie gehad ondernemer te zijn. Nog voor het verlaten van de middelbare school was ik daar actief mee bezig.

Björn Van den Eede

Papa van Cisse en Fien en hubby van Ilse. Collega’s, vrienden en familie zien mij als iemand die altijd het positieve zoekt, creatief is, graag helpt, en hard werkt. Zelf zou ik daar de steekwoorden: sportief, prestatief, flexibel, marktinzicht en dienstbaar aan toe voegen.

Lauren Op de Beeck

Spring in 't veld en jongste van de drie. Al van jongsaf aan weet ik wat werken in de horeca is. Het is keihard werken maar heerlijk werken en ik doe het met alle liefde. Het sociale contact, mijn collega's, het werk zelf. Verder sta ik positief in het leven en geniet ik met volle teugen.

Team

Wij kunnen altijd rekenen op een superteam van positieve, gedreven medewerkers waarvoor niets teveel is en alles bespreekbaar.