Dit zijn de allergrootste haartrends voor herfst en winter van 2022 en 2023

Hoewel een nieuw seizoen natuurlijk altijd nieuwe modetrends met zich meebrengt, zien we ook vaak een verschuiving in de haartrends. Vooral in de overgang van de zomer naar herfst lijkt iedereen zin te hebben om de schaar in het haar te zetten.
Geen beter moment ook!
In de zomer zien we vooral dat we naar wat lichtere haarkleuren en balayages neigen, maar in de herfst kiezen we juist vaker voor warmere tinten. Voor de herfst en winter zien we veel invloeden van de jaren '90.  Van gestroomlijnde paardenstaarten tot punk kapsels en 90's geïnspireerde laagjes. Ook benieuwd naar de haartrends voor de herfst en winter van 2022/2023? We geven je hieronder wat inspiratie!

De korte bob met middenscheiding en curtain bangs

Dit kapsel blijft immens populair dus ook weer in het jaar 2023. Er is natuurlijk een reden voor dat dit kapsel een van de trends blijf het komende jaar en dat is mede omdat je er gewoon goed uit ziet met dit kapsel en ook natuurlijk omdat de eenvoud juist de kracht is van dit kapsel. 

oktober 27, 2022

Butterfly of Blowout Cut

Het fijne van de butterfly cut is dat het voor bijna álle haartypes geschikt is. Van dik haar, tot dun en fijn haar. Als je krullen hebt, kun je het beste met je natuurlijke coupe je kapper binnenstappen, zo zien ze het beste hoe ze dit kapsel bij je moeten knippen.

Als deze 90's look goed bij je wordt aangemeten, voelt je haar uiteindelijk een stuk lichter, máár ziet het er niet korter uit. De butterfly cut geeft vorm zonder dat je lengte verliest, en ziet er het mooiste uit na een blowout. 

oktober 27, 2022

Haarbanden

Haarbanden zijn hot dit najaar. We zagen ze al op meerdere catwalks voorbijkomen.  Maar ook in bijna elke winkel kom je ze nu tegen.  Als je op zoek bent naar een snelle en mooie look is deze haartrend precies wat je nodig hebt.

oktober 27, 2022

Kort
90's Bob
Bob
Bob midden-scheiding
Lob midden-scheiding     
Laagjes      
Knot met haarband     
Kort met laagjes    
Kort     
Kort met laagjes     
Bob
Kort
Laagjes
Heren
Heren
Natuurlijke krullen      

Contact

Kapsalon Beauty
Dames Heren en Kinderen 
A. Van Landeghemstraat 40,
2830 Willebroek

Tel: 03 886 62 29

Woensdag t/m zaterdag enkel op afspraak
BE 0634205794