Leonidas Pralines "Het Chocoladevrouwtje" bij Annick

De Smaak van Versheid -100% VERS
Sinds de allereerste creaties is het recept van het succes van Leonidas gebaseerd op een ethiek van onberispelijke versheid. Vandaag maakt Leonidas meer dan 100 variëteiten Belgische chocolade van de grootste kwaliteit en versheid. Er wordt nooit gewerkt met diepvriesproducten en uitsluitend met chocolade van 100% pure cacaoboter.

EDELE INGREDIËNTEN
Uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit mogen deel uitmaken van Leonidas pralines: echte Belgische chocolade als basis, verse boter, verse room en melk, hazelnoten uit Turkije, Morellokersen uit de Périgord, amandelen uit Italië, appelsienen uit Valencia, om er maar enkele te noemen.

INTERNATIONALE GARANTIE
In lijn met alle Europese voedingsbedrijven volgt Leonidas al vele jaren de regels van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Dat staat gelijk met de garantie van een hoogwaardige voedselveiligheid, vanaf de productie tot en met de distributie van alle pralines.

GENIETEN VAN GULHEID
Bedenk eens hoeveel kleine en grote momenten ons dagelijks leven opfleuren: een verjaardag, een feest, een etentje onder vrienden, een bijeenkomst of een romantisch avondje…
Om al deze momenten op een unieke manier te vieren, is chocolade een ideale gast: gezellig en heerlijk om van te genieten. De karakteristieken van Leonidas harmoniseren wonderwel met de vreugde- en geluksmomenten van het leven. Met zijn fijne pralines biedt Leonidas het ideale en altijd originele cadeau; het doet plezier, en het blijft bewaard als een kostbare, zoete herinnering. 

Cadeaubonnen

Ook cadeaubonnen kan u bij ons verkrijgen

Betalen met...

Cash, Bancontact, Payconic

CONTACT INFORMATIE

Welkom bij Leonidas Willebroek

  • L. Denaeyerplein 9 - 2830 Willebroek 
  • 03/866 54 41

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag van 09.30u tot 12.00u en 13.30u tot 18.00u  
  • Zaterdag van 09.30u tot 12.00u en 13.30u tot 17.00u
  • Zondag en Feestdagen gesloten